Днеска ходих да оглеждам поредната 164ТД и какво установих!
1.И двете предни колони на купето на свивките бяха спукани!
Точно където свършва предното стъкло.Оставаше около 1см под уплътненията да се откъснат! По дупките стъклото и предните врати тресяха ужасно.Стъклото като го натисна в ъглите пропада.Омазано е цялото в силикон.Ако го бутна от втрешната страна ще падне! Въпроса ми е от какво може да се получи това?Огледах я отвсякъде и няма сериозни удъри.Роговете не са правени.Ако се завари от вътрешната страна ще стане ли достатъчно здраво?
2.Има откъснат тампон на двигателя( масления) от което добре се тресе таблото, но не е чак толкова зле! За колко може да се намери тампона? Преден десен тампон.
3. Съединителя отделя много високо.За смяна си е но тои е 60лв.
4.Не светят дисплейте на климатроника, но си работи и то доста добре.
5.Около турбината е омаслено всичко.Нямах отверка да сваля маркучите да видя дали хвърля масло.Човека каза че е сменяна с нова.
6.Пали с едно чукване, но след работа около 2-3мин на едно място като я изфорсирах испуши синьо първия път после не.Пропушва и малко черничко като се изръчка.
7.Има забележки по броните.Поочукани са добре.Хидравликата не виеше и волана се въртеше много добре.Спирачките също си бачкаха както трябва.Скоростите ги включваше малко дървено.Влизат лесно но имаше луфт лоста.
8.Едното огледало не работи и предното стъкло не се сваля.
9.Окачването ми се стори доста стегнато.Не чух нищо да тропне.
Общо взето тава е.
Най ме притесняват колоните и маслото около турбината!Колонките може ли да са се спукали в резултат от спукване на купето някъде?Някой рог или по пода?Огледах колкото можаш роговете но не видях пукнатини никъде.
Двигателя е ВМ32Б
Ето я обявата http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...378&f1=details
Казах му че давам максимум 3800 за нея в това състояние а той се пазареше за 4000.
Как мислите?
1.И двете предни колони на купето на свивките бяха спукани!

2.Има откъснат тампон на двигателя( масления) от което добре се тресе таблото, но не е чак толкова зле! За колко може да се намери тампона? Преден десен тампон.
3. Съединителя отделя много високо.За смяна си е но тои е 60лв.
4.Не светят дисплейте на климатроника, но си работи и то доста добре.
5.Около турбината е омаслено всичко.Нямах отверка да сваля маркучите да видя дали хвърля масло.Човека каза че е сменяна с нова.
6.Пали с едно чукване, но след работа около 2-3мин на едно място като я изфорсирах испуши синьо първия път после не.Пропушва и малко черничко като се изръчка.
7.Има забележки по броните.Поочукани са добре.Хидравликата не виеше и волана се въртеше много добре.Спирачките също си бачкаха както трябва.Скоростите ги включваше малко дървено.Влизат лесно но имаше луфт лоста.
8.Едното огледало не работи и предното стъкло не се сваля.
9.Окачването ми се стори доста стегнато.Не чух нищо да тропне.
Общо взето тава е.
Най ме притесняват колоните и маслото около турбината!Колонките може ли да са се спукали в резултат от спукване на купето някъде?Някой рог или по пода?Огледах колкото можаш роговете но не видях пукнатини никъде.
Двигателя е ВМ32Б
Ето я обявата http://mobile.bg/perl/main.cgi?topme...378&f1=details
Казах му че давам максимум 3800 за нея в това състояние а той се пазареше за 4000.
Как мислите?
Comment